Συσκευές BIPAP: Άμεση Αντιμετώπιση Της Άπνοιας | ANG Medicals

Συσκευές BIPAP από την ANG Medicals

Οι συσκευές bipap είναι μία πιο εξειδικευμένη κατηγορίαπου χρησιμοποιείται σε ασθενείς που χρειάζονται δύο διαφορετικές πιέσεις, δηλαδή μία για εισπνοή και μία για εκπνοή. Στην ουσία λειτουργούν, δίνοντας υψηλότερες πιέσεις εισπνοής και χαμηλότερες εκπνοής, ώστε να κάνουν ευκολότερη την ροή του αέρα και του οξυγόνου.


Συσκευή BIPAP Weinmann SOMNOvent AUTO-S & Μάσκα

Η Bilevel θεραπεία (Bipap S), συνιστάται σε περιπτώσεις όπου ο ασθενής δεν συμμορφώνεται με την συσκευή cpap, καθώς απαιτούνται υψηλές πιέσεις και σε περιπτώσεις έντονου συνδρόμου υποαερισμού. Σε αντίθεση με τις συσκευές cpap,οι συσκευές bipap s είναι σχεδιασμένες να δίνουν δύο επίπεδα πιέσεων, μία εισπνευστική και μία εκπνευστική, οι οποίες ρυθμίζονται για να 'ακολουθούν' τις προσπάθειες εισπνοής και εκπνοής του εκάστοτε ασθενούς. Η συσκευή Bipap S επίσης είναι σχεδιασμένη για να αντιμετωπίζει έναν μεγάλο αριθμό αναπνευστικών προβλημάτων. Δίδεται κατόπιν ιατρικής γνωμάτευσης του θεράποντος ιατρού.

 

bipapbanner

 
  • Συσκευή Θετικής Πίεσης <strong>Somno Balance E
  • Συσκευή BIPAP Θετικής Πίεσης Somno Balance E

  • ΠΛΗΡΩΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ BIPAP-S ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΕΝΟΣ AUTO - CPAP . ΦΥΣΙΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΡΙΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ (IPAP, EPAP, EEPAP). ΑΥΤΟΜΑΤΟ EEPAP ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ.
  • Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΟΙΚΙΑΣΗ.
 
 
Μιλήστε άμεσα μαζί μας στο 21 11 826050